Watchlist

Your watchlist is empty

Please select some configurations or references first

Fussach, AT
Pertinsel children’s house

Natural harmony

The Pertinsel childcare centre in Fußach, Austria, blends in with its surroundings and skilfully incorporates them into its architecture. Inside, the building offers spacious and light-flooded rooms with a variety of designs. This is contrasted by the understated building envelope. A curtain wall made of longitudinal terracotta elements in three light sand tones comes into play here. This completely encloses the head-end structure of the building and, thanks to the natural colouring, harmonises with the facade’s wooden cladding. Apart from setting visual accents, the building also impresses in terms of economic efficiency and sustainability due to the high quality of the materials used.

Couleur | Nature, cream | Nature, pearl grey

Surface | Plain | Plain

Type de projet | New construction

Architecte | DI Lothar Huber Architects, AT

Photographe | Günter Laznia

Nous avons d’autres projets passionnants.

Newsletter

Restez à jour.

Inscrivez-vous à notre newsletter et recevez des invitations spéciales et des informations adaptées à vos besoins sur les nouveaux produits et les développements en cours.

« * » indique les champs nécessaires

Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.