Watchlist

Your watchlist is empty

Please select some configurations or references first

Fussach, AT
Pertinsel children’s house

Natural harmony

The Pertinsel childcare centre in Fußach, Austria, blends in with its surroundings and skilfully incorporates them into its architecture. Inside, the building offers spacious and light-flooded rooms with a variety of designs. This is contrasted by the understated building envelope. A curtain wall made of longitudinal ceramic elements in three light sand tones comes into play here. This completely encloses the head-end structure of the building and, thanks to the natural colouring, harmonises with the facade’s wooden cladding. Apart from setting visual accents, the building also impresses in terms of economic efficiency and sustainability due to the high quality of the materials used.

Color | Nature, cream | Nature, pearl grey

Surface | Plain | Plain

Project Type | New construction

Architect | DI Lothar Huber Architects, AT

Photographer | Günter Laznia

We have other exciting projects.

Newsletter

Stay up to date.

Subscribe to our newsletter and thus make sure you receive special invitations and customised information on product innovations and current developments.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.