Wentworth Point, AU
Sanctuary

Urban lightness

Surrounded by the stunning landscape of Australia’s Newington Nature Reserve, the sprawling residential project Sanctuary by Sekisui House presents a harmonious blend of Japanese design principles and Australian identity. Built on the banks of the Parramatta River, the urban structure covers all the needs of daily life, combining multi-storey apartment buildings with retail and office space. An exciting interplay of ceramic panels in natural earth tones and anthracite-coloured reinforced concrete elements characterises the exterior design of the multifunctional buildings. Vertical clay louvres and floor-to-ceiling glass windows lend the facades their light appearance.

Couleur | Nature, bright red | Nature, anthracite | Nature, Kimura-beige

Surface | Glatt

Type de projet | New construction

Architecte | TURNER, AU

Photographe | Tom Ferguson, AU

Nous avons d’autres projets passionnants.

Newsletter

Restez à jour.

Inscrivez-vous à notre newsletter et recevez des invitations spéciales et des informations adaptées à vos besoins sur les nouveaux produits et les développements en cours.

« * » indique les champs nécessaires

Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.