Watchlist

Your watchlist is empty

Please select some configurations or references first

Ballerup, DK
Velliv Office

Clear façade structure

Insurance company Velliv’s new office building in Ballerup, Denmark, is characterised by a sophisticated design strategy. The extension expands the headquarters to a total of 12,000 square metres and contains workspaces and common areas such as meeting rooms and lounge spaces, among other things. Designed as a seamless extension to the existing office building, the new addition maintains the building’s clear façade structure. Square, elongated ceramic elements of the « Square » design in glossy white reflect PLH Architects’ desire for openness and simple design lines. Mounted vertically, the slender elements fully reveal their distinctive flair.

Couleur | Nature, white glossy

Surface | Glatt

Type de projet | New construction

Architecte | PLH Arkitekter, DK

Photographe | Kontraframe ApS, DK

Nous avons d’autres projets passionnants.

Newsletter

Restez à jour.

Inscrivez-vous à notre newsletter et recevez des invitations spéciales et des informations adaptées à vos besoins sur les nouveaux produits et les développements en cours.

« * » indique les champs nécessaires

Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.