Watchlist

Your watchlist is empty

Please select some configurations or references first

Viborg, DK
Dahl law office

Homogeneous envelope

The corporate headquarters of one of Denmark’s largest law firms in Viborg presents itself as simple and elegant. Designed by Spacefab, the building boasts a sculptural body with a bright atrium as its centrepiece. Its facade conveys the architecture’s purist approach: anthracite-coloured terracotta panels wrap around the building like a homogeneous envelope and thus – in combination with the slender window openings and the vertical installation of the terracotta elements – ensure a uniform overall appearance. With its focus on light, openness, functionality and flexibility, the building fulfils the essential requirements of a modern workplace.

Couleur | Nature, anthracite

Surface | Plain

Type de projet | New construction

Architecte | Spacefab Architects, DK

Nous avons d’autres projets passionnants.

Newsletter

Restez à jour.

Inscrivez-vous à notre newsletter et recevez des invitations spéciales et des informations adaptées à vos besoins sur les nouveaux produits et les développements en cours.

« * » indique les champs nécessaires

Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.