Watchlist

Your watchlist is empty

Please select some configurations or references first

Viborg, DK
Dahl law office

Homogeneous envelope

The corporate headquarters of one of Denmark’s largest law firms in Viborg presents itself as simple and elegant. Designed by Spacefab, the building boasts a sculptural body with a bright atrium as its centrepiece. Its facade conveys the architecture’s purist approach: anthracite-coloured terracotta panels wrap around the building like a homogeneous envelope and thus – in combination with the slender window openings and the vertical installation of the terracotta elements – ensure a uniform overall appearance. With its focus on light, openness, functionality and flexibility, the building fulfils the essential requirements of a modern workplace.

Color | Nature, anthracite

Surface | Plain

Project Type | New construction

Architect | Spacefab Architects, DK

We have other exciting projects.

Newsletter

Stay up to date.

Subscribe to our newsletter and thus make sure you receive special invitations and customised information on product innovations and current developments.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.